BBQ vlees

✔ Erkende Keurslager

✔ Ambachtelijke producten

✔ Gemiddelde klantenbeoordeling van 9.9

BBQ vlees kopen in Enschede

Met BBQ vlees van onze Keurslager in Enschede, maakt u gegarandeerd een goede indruk bij uw vrienden of familie. Ons ambachtelijke vlees is namelijk duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u dit heerlijke barbecuevlees kopen voor op uw eigen barbecue in Enschede of omstreken? Dan komt u gerust langs in onze slagerij of bestelt u de producten eenvoudig online.

Bekijk onze webshop

BBQ rundvlees

Een greep uit onze producten

carpaccio spies

Sate van de haas

Black angus hamburgers

Het meest ambachtelijke BBQ vlees haalt u bij uw Keurslager in Enschede

Als u barbecuevlees gaat kopen, doet u dit natuurlijk bij Slagerij Huuskes in Enschede. Wij bieden kwalitatief en duurzaam vlees aan dat met passie voor u bereid is. Met het BBQ vlees uit ons assortiment stelt u zelf een mooi pakket samen voor uw gasten. Vindt u het lastig om een keuze te maken en wilt u het samenstellen van een pakket aan ons overlaten? Bekijk dan ook eens onze BBQ pakketten en barbecueschotels en laat deze bij u thuis bezorgen of kom het vlees afhalen in onze slagerij in Enschede.

Keuze uit diverse pakketten

Wilt u barbecuevlees kopen bij onze slagerij uit Enschede? Wij hebben zowel online als in onze winkel een ruim aanbod aan barbecuevlees en barbecuepakketten. Kies bijvoorbeeld voor een mix van worstjes, bavetten, drumsticks, hamburgers en filetlapjes of bestel een van onze BBQ pakketten.

Maak uw barbecue compleet met het beste vlees van de regio

Organiseert u binnenkort een BBQ met vrienden of familie en wilt u hiervoor barbecuevlees of ander vlees kopen bij een Keurslager in Enschede? Loop dan gerust een keer binnen of bestel alles online en laat het bij u thuis bezorgen. Bij vragen neemt u het best even contact met ons op via 053-4357179 of info@huuskes.keurslager.nl.

Herman Huuskes keurslager

Deurningerstraat 275
7522cd Enschede
0534357179

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten