BBQ vlees

✔ Erkende Keurslager

✔ Ambachtelijke producten

✔ Gemiddelde klantenbeoordeling van 9.9

BBQ pakket kopen in Enschede

Gaat u binnenkort een barbecue organiseren voor vrienden of familie en wilt u daarvoor een BBQ pakket kopen in Enschede? Kom dan langs bij Slagerij Huuskes of bekijk het aanbod online. Bij onze slagerij in Enschede kunt u namelijk niet alleen los ambachtelijk vlees kopen, maar heeft u ook de mogelijkheid om een heel barbecuepakket te bestellen. Zo verrast u gegarandeerd uw gasten met duurzaam vlees van hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk onze webshop

BBQ rundvlees

Een greep uit onze producten

carpaccio spies

Sate van de haas

Black angus hamburgers

Diverse mogelijkheden bij het bestellen van een BBQ pakket in Enschede

Een BBQ pakket kunt u niet alleen kopen in onze slagerij in Enschede, maar is ook online te bestellen. U heeft vervolgens de keuze uit meerdere pakketten. Wilt u een kleine barbecue organiseren voor alleen wat vrienden? Dan kiest u bijvoorbeeld voor een BBQ pakket de luxe voor minimaal vijf personen. Gaat u een wat grotere groep uitnodigen? Dan hebben wij ook een BBQ Party All-in pakket voor minimaal tien personen. Het is natuurlijk niet noodzakelijk om een barbecuepakket te kopen bij ons in Enschede. Wij bieden ook los barbecuevlees aan, waardoor u zelf eenvoudig een pakket samenstelt!

Kies het meest geschikte pakket en bestel direct online

Wilt u een barbecuepakket kopen van onze slager uit Enschede of wilt u zelf een BBQ pakket samenstellen? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod online en bestel direct in onze webshop. Wilt u liever langskomen in Enschede om een barbecuepakket of een barbecueschotel te kopen? Dan verwelkomen wij u graag! Voor meer informatie belt u naar 053-4357179 of stuurt u een e-mail naar info@huuskes.keurslager.nl.

Herman Huuskes keurslager

Deurningerstraat 275
7522cd Enschede
0534357179

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten