BBQ vlees

✔ Erkende Keurslager

✔ Ambachtelijke producten

✔ Gemiddelde klantenbeoordeling van 9.9

Vlees bestellen bij een slagerij uit Enschede

Als u online vlees wilt bestellen, doet u dit bij Slagerij Huuskes in Enschede. Wij hebben niet alleen een fysieke slagerij om uw vlees af te halen, maar ook een webshop om het vlees te bestellen. Zo heeft u altijd het lekkerste en meest ambachtelijke vlees met een paar klikken in huis. Wilt u liever onze slagerij in Enschede bezoeken om vlees te kopen? Wij verwelkomen u graag.

Bekijk onze webshop

BBQ rundvlees

Een greep uit onze producten

carpaccio spies

Sate van de haas

Black angus hamburgers

Ambachtelijk vlees kopen of online bestellen bij onze Keurslagerij in Enschede

Als Keurslager hebben wij niet alleen veel ervaring met het bereiden van ambachtelijk vlees, maar zetten we ook dagelijks onze passie voor het slagersvak in om u van de beste maaltijden te voorzien. Zo heeft u natuurlijk de mogelijkheid om los vlees te kopen bij ons in Enschede, maar bestelt u ook diverse BBQ pakketten en complete maaltijden bij ons. Heeft u bijvoorbeeld een keer geen zin om te koken, maar wilt u wel het lekkerste vlees in huis halen? Of organiseert u een barbecue voor vrienden of familie en heeft u hiervoor barbecuevlees nodig? Ook dan kiest u voor de producten van Slagerij Huuskes. 

Bestel het lekkerste vlees direct online

Bij onze Keurslagerij hebben wij dagelijks het beste en meest duurzame vlees voor u klaarliggen. Of u dit vlees nu wilt kopen in onze slagerij in Enschede of online wilt bestellen en laten bezorgen; wij zetten ons voor de volle 100% in om u dagelijks van de beste producten te voorzien. Heeft u nog vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 053-4357179 of te mailen naar info@huuskes.keurslager.nl.

Herman Huuskes keurslager

Deurningerstraat 275
7522cd Enschede
0534357179

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten