Erkende slager in Enschede

Als u een ervaren slager zoekt in Enschede, gaat u natuurlijk naar de slagerij van Herman Huuskes. Zowel in onze winkel als hier op onze website krijgt u net dat beetje extra. In onze winkel kunt u terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Online geven we u een ‘kijkje in onze keuken’ en maakt u kennis met onze passie voor het slagersvak. U zult zien dat we altijd net wat meer te bieden hebben.

Twentse bakleverworst: hoe wordt het gemaakt?

Hmm, altijd al eens willen weten hoe wij onze Twentse bakleverworst precies maken? Kijk mee met ons filmpje. Hierin laten wij uitgebreid zien én leggen wij uit hoe wij onze beroemde Twentse bakleverworst maken. Wilt u ook eens komen proeven? Kom eens langs in onze winkel!

Aanbiedingen van deze week

Aanbiedingen

Over onze slager in Enschede

Onze slagerij in Enschede is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de meest heerlijke maaltijden; wij steken al onze passie in de bereiding om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Vakmanschap

Slager zijn, is een vak. Een vak dat we als Keurslager goed verstaan. Dit vakmanschap uit zich in ons ruime assortiment ambachtelijke producten. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat lekker eten is. Als ervaren slager zorgen we daarom altijd voor het beste stukje vlees vanuit onze slagerij in Enschede.

Bestel online of kom langs

Wilt u de ambachtelijke producten van Slagerij Huuskes eens proberen? Kom dan langs bij onze slager in Enschede of bestel vlees, complete maaltijden en buffetten direct in onze webshop. U kunt het vervolgens komen afhalen in de slagerij of laten bezorgen in de omgeving van Enschede.

Barbecue

BBQ

Buffetten

Gourmet

Vleeswaren uit eigen keuken

Maaltijden

Belegde broodjes

Livar varkensvlees

Boerderijkip

Rundvlees

Over onze Keurslagerij

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden.

Vakmanschap

Slager is een vak. Een vak dat we als Keurslager goed verstaan. Dit vakmanschap uit zich in ons assortiment ambachtelijke producten. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat lekker eten is. Wij zorgen voor het beste stukje vlees.

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Keurslager Special

Muiderslotje

Mals en kruidig biefstukje met een romige kaasvulling.

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:

Recept van de week

Indiaas curry stoofgerecht van runderlappen

Hoofdgerecht
Rund
Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
langer dan 60 minuten
Stoven
Indiaas

Herman Huuskes keurslager

Deurningerstraat 275
7522cd Enschede
0534357179
maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten